Η Άννα Κονοβέση είναι Μαία, με εξειδίκευση στην μέθοδο Bowen και τον Κρανιοβελονισμό YNSA.

Η εσωτερική ανάγκη προσφοράς και βοήθειας προς τον άνθρωπο την οδήγησαν να σπουδάσει Μαία, στο ΤΕΙ Μαιευτικής Αθηνών.

Άρχισε την ενεργό δράση στην Μαιευτική από το 2000 ως το 2015 όπου ασχολήθηκε αποκλειστικά με το ελεύθερο επάγγελμα της Μαίας σε συνεργασία με αξιόλογους γυναικολόγους. Θέλοντας πάντα να προσφέρει στις εγκύους και τα ζευγάρια που την συμβουλευόντουσαν, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η προσέγγισή της ήταν πάντα ολιστική και πρωτοπόρα για την εποχή. Στην πορεία, πολλές Μαίες ακολούθησαν τα χνάρια της.

Στις πρακτικές της, συμπεριλάμβανε την διδασκαλία της γιόγκα σαν μια μορφή ήπιας και ασφαλούς άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης, τα μαθήματα πρώτων βοηθειών αλλά και την εφαρμογή της Αρωματοθεραπείας και των Ανθοιαμάτων Dr. Bach για την ανακούφιση από διάφορα προβλήματα που προκύπτουν κατά την κύηση, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Από το 2006 μέχρι το 2013 διατηρούσε τον χώρο “SHAKTI- ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΉ & ΓΟΝΕΪΚΗ ΑΓΩΓΗ” , τον πρώτο αναγνωρισμένο χώρο προετοιμασίας εγκύων με μαθήματα γιόγκα, πρώτων βοηθειών, προετοιμασίας για τον τοκετό και την μητρότητα, στο Μαρούσι.

To 2006 έγινε Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών και έκτοτε εκπαιδεύει πολίτες και επιχειρήσεις στις πρώτες βοήθειες.

Η εκπαίδευση και η ενασχόληση της με τις Συμπληρωματικές – Ολιστικές  θεραπευτικές τεχνικές άρχισε από το 2002, και από το 2017 αποτελούν πλέον την κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα. σε συνδυασμό με τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών.

Σχετικά με τις εκπαιδεύσεις στις πρώτες βοήθειες για ενήλικες, βρέφη και παιδιά, δείτε εδώ.

Αγαπά να βοηθά τους ανθρώπους και γι’ αυτό εκπαιδεύτηκε σε διάφορες μεθόδους με σκοπό να έχει μια σφαιρική εικόνα , να κατανοεί καλύτερα τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους και και είναι πιο αποτελεσματική.

Από 9/12/20 ανέλαβε χρέη Πρόεδρου του Σωματείου Bowtech Ελλάδας και το όνειρο της είναι να κάνει γνωστό το Bowtech σε όλη την Ελλάδα!

Η επί χρόνια ενασχόληση της με αυτές τις φυσικές θεραπείες αλλά και η μελέτη άλλων εναλλακτικών θεραπειών,  την έχουν πείσει  ότι, η Συμπληρωματική Θεραπευτική μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα στην υγεία ειδικά όταν συνεργάζεται με την κλασσική ιατρική.

Οι συνεδρίες αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθηθεί έχοντας γνώση ότι πρόκειται για ολιστική τεχνική.

Το γραφείο της βρίσκεται στην Δάφνη (όρια με Υμηττό).