Η ευχάριστη περίοδος της μητρότητας μπορεί να επισκιαστεί από διάφορα προβλήματα όπως πόνο στην μέση από κακή στάση του σώματος, τα χέρια και την πλάτη, αυπνίες και άγχος, ημικρανίες, πεπτικές διαταραχές, ανεπιθύμητο βάρος κλπ

Επιπλέον, οι κολικοί των μωρών, η αυπνία και οι ανησυχίες της πρώτης περιόδου της μητρότητας, επιβαρύνουν την ψυχική ηρεμία.

Το Bowtech μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα με ήπιο και ευχάριστο τρόπο.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει να αντιμετωπιστούν οι κολικοί του μωρού, ο τυμπανισμός, η δυσκοιλιότητα, αναπνευστικά προβλήματα κλπ. Μάθετε περισσότερε πως μπορείτε να βοηθήστε το μωρό σας να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα.

 

Ενημερωθείτε στα παρακάτω λινκ, πως μπορεί να σας βοηθήσει το Bowtech:

 

Τεχνική απελευθέρωσης ουλώδους ιστού

Μια άλλη τεχνική που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τις γυναίκες που έχουν γεννήσει και έχουν περινεοτομή ή ουλή από χειρουργείο είναι η Scar tissue Release technique

Γιατί να δοκιμάσετε τη τεχνική:

– Επιδρά στον νευρικό ιστό και στον τρόπο που ο εγκέφαλος λαμβάνει τις πληροφορίες.
– Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Οι άσπρες ουλές γίνονται ροζ γιατί επανακυκλοφορούν το αίμα σε αυτούς τους ιστούς, κάνοντας έτσι τις ουλές πιο λεπτές.
– Αποκαθιστά τη λεμφική αποστράγγιση. Η ουλή γίνεται πιο επίπεδη και τα υγρά που έχουν μαζέψει φεύγουν από την περιοχή.
– Αποκαθιστά την ενέργεια στο σώμα, καθώς η σκλήρυνση από την ουλή, είχε διακόψει κάποια οι κάποιες ενεργειακές διαδρομές. Ας μην ξεχνάμε ότι από το σημείο αυτό, περνούν πολλοί μεσημβρινοί του σώματος Μέσω της ενέργειας που απελευθερώνεται και κυκλοφορεί ανεμπόδιστη πλέον, βλέπουμε ανταποκρίσεις σε περιοχές που δεν σχετίζονται με εκείνη της ουλής.

Μάθετε περισσότερα εδώ