Η τεχνική Bowtech είναι μια “δια χειρός” τεχνική που ασχολείται με όλο το σώμα. Το Bowtech μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε πάρα πολλές περιπτώσεις υγείας λόγω του ότι είναι ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας.

Αυτή η  μέθοδος αποκατάστασης ενεργοποιεί τις φυσικές μεθόδους αυτοθεραπείας του σώματος ώστε να επιτευχθεί η  συνολική ισορροπία και  αρμονία στο σώμα και να αρχίσει η ίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν σημαντική ανακούφιση αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.

  • Η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τη μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά από οποιαδήποτε ασθένεια, χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πριν συνέβη. Έχει δείξει καταπληκτικά αποτελέσματα σε οξύ τραυματισμό, προσφέροντας άμεσα ανακούφιση από τον πόνο και επιταχύνοντας την ανάρρωση.
  • Σαν μέθοδος, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις όπως Βρέφη και παιδιά αλλά και σε  Εγκύους.
  • Είναι επίσης ιδιαίτερα ωφέλιμη τεχνική για την ενίσχυση της γονιμότητας, την διαχείριση του άγχους και την αποτοξίνωση του σώματος από μακροχρόνια ή ισχυρή φαρμακευτική αγωγή

Η πρακτική Bowen είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον δέκτη ο οποίος παρατηρεί μέρα με την μέρα το σώμα του να αλλάζει και οι ενοχλήσεις να υποχωρούν. 

Πονάει το Bowtech?

Οι κινήσεις Bowen είναι ήπιες και δεν προκαλούν πόνο. Δεν είναι βαθύτερες από την περιτονία των επιφανειακών μυών και απαιτείται μόνο απαλή πίεση.

Το Bowtech είναι μασάζ?

Η τεχνική BOWEN δεν είναι μασάζ και δεν μοιάζει με καμία άλλη τεχνική ” δια χειρός”.  Γίνεται πάνω από ελαφριά ρούχα, χωρίς λάδια. 

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή  την φυσική σας κατάσταση, το Bowtech  μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στα περισσότερα προβλήματα υγείας.

Bowtech για όλη την οικογένεια!
Απλότητα και μικρή παρέμβαση στο σώμα!