Πως βοηθά το Bowtech στην γονιμότητα

Το Bowtech αποκαθιστά  την ισορροπία στο αναπαραγωγικό, ορμονικό, νευρικό, λεμφικό και κυκλοφορικό σύστημα. Το ακριβές πρωτόκολλο για τη γονιμότητα, πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα.

 

Αρχικά οι συνεδρίες στοχεύουν στην  ρύθμιση της  εμμηνόρροιας και ωορρηξίας. Στη συνέχεια ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο μεσυνεδρίες  μία φορά κάθε 8 εβδομάδες με σκοπό την επίτευξη σύλληψης. Στο ενδιάμεσο διάστημα, το συγκεκριμένο πρωτόκολλο δεν χρησιμοποιείται αλλά μπορούν να γίνουν συνεδρίες για την διαχείριση του άγχους ή άλλα προβλήματα αν υπάρχουν.

Εφόσον επιτευχθεί ή σύλληψη του εμβρύου, οι συνεδρίες Bowtech μπορούν να συνεχιστούν κάθε εβδομάδα ή κάθε 15 ημέρες για να αντιμετωπιστούν τυχόν ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης. Πόνοι στην πλάτη και την μέση, οίδημα, αυπνία και άγχος κλπ.

Ενθαρρύνεται και οι δύο σύντροφοι να κάνουν συνεδρίες Bowen, προκειμένου να ισορροπήσουν το σώμα και να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης.

To Bowtech είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική τεχνική και μια ευχάριστη διαδικασία για το ζευγάρι.

Μπορεί να συνδυαστεί άριστα με στην διαδικασία εξωσωματικής ώστε να αυξήσει την πιθανότητα σύλληψης.

Επιπλέον το Bowtech εξισορροπεί τα συναισθήματα ενώ βοηθά στην  διαχείριση του στρες αλλά και της πιθανής κατάθλιψης.

Αυτό είναι πολύ σημαντική βοήθεια για τα ζευγάρια που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα η υπογονιμότητα έχει αρνητικές επιρροές στην συναισθηματική υγεία, στην αυτοεκτίμηση και στην ποιότητα ζωής των γυναικών και των συντρόφων τους. Ανάμεσα στις γυναίκες που βιώνουν την υπογονιμότητα, σχεδόν το 40%, βιώνουν έντονο στρες με μακρόχρονες επιπτώσεις, το οποίο εκφράζεται με περιστατικά άγχους και κατάθλιψης (LockI.H.,2002). Οι ψυχολογικοί παράμετροι που ερευνώνται είναι το άγχος και η κατάθλιψη. Από τα αποτελέσματα των μελετών διαπιστώνεται ότι οι μέθοδοι υποβοηθουμένης αναπαραγωγής έχουν συχνά επιτυχή κατάληξη. 

Η Μαία με την αρμόζουσα συμβουλευτική της παρεμβολή την γνώση και την ψυχολογική της στήριξη έχει μπορεί να προσφέρει στην ιδιαίτερη αυτή ομάδα των εγκύων και των συντρόφων τους.(πηγή).

Το Bowtech στο Human Health Lab εφαρμόζεται από Μαία με εξειδίκευση στο Bowen Therapy (Bowtech) και στον Κρανιοβελονισμό YNSA.

Τα περιττά κιλά είναι σημαντικός παράγοντας υπογονιμότητας.

Αν χρειάζεται να χάσετε κάποια κιλά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε μέσω του βελονισμού καθώς θεωρείται σημαντικός παράγοντας υπογονιμότητας.

Θα πρέπει να ακολουθήστε πρόγραμμα από διατροφολόγο για να απαλλαγείτε από αυτά ή να προσπαθήσετε μόνοι σας. 

Αν ο μεταβολισμός σας έχει κολλήσει και παρόλη την  δίαιτα που κάνετε, δεν χάνετε κιλά, τότε δοκιμάστε τον βελονισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει να αρχίστε να χάνετε βάρος. Θα σας βοηθήσει επίσης να αντιμετωπίσετε την επιθυμία για τσιμπολόγημα και γλυκά και θα ενεργοποιήσει τον κοιμισμένο μεταβολισμό.

Ποιές περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει το Bowtech

Γιατί να επιλέξετε το Bowtech

πονοκέφαλος ημικρανίες

Το Bowtech ως ολιστική μέθοδος, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του σώματος.

Προάγει την ηρεμία μέσω του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, ενεργοποιεί και δυναμώνει την περιοχή της λεκάνης και τα αναπαραγωγικά όργανα, επιδρά στο ορμονικό σύστημα, αποτοξινώνει μεσώ των λεμφικών διαδικασιών.

To Bowtech επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα και χωρίς καθόλου πόνο!

Μάθετε περισσότερα για το  Bowtech

Περιπτώσεις μελέτης (case stydies)

Στην Ελλάδα το bowtech δεν έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις υπογονιμότητας, αναφέρονται όμως δείγματα από άλλες χώρες οπού εφαρμόζεται συχνά με πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι φαίνεται να έχει πολύ καλά αποτελέσματα  στην φυσική σύλληψη, σε περιπτώσεις όπου έχει δοθεί ο χρόνος από τον γιατρό ώστε να προσπαθήσει το ζευγάρι μόνο του. 

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ περιπτώσεις που ωφελήθηκαν με το Bowtech για την ενίσχυση της γονιμότητας.

Το Bowtech είναι μία ολιστική συμπληρωματική μέθοδος αυτοθεραπείας και δεν αντικαθιστά την ιατρική.

Χρησιμοποιήστε το Bowtech για να ενισχύσετε την γονιμότητά σας αλλά μην αμελείσετε τις οδηγίες του γιατρού που σας παρακολουθεί.