Προϊόντα Υγείας & Διατροφής από την DXN Pharmaceutical

Η DXN  ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργοστάσιο επεξεργασίας για τα συμπληρώματα διατροφής της με εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, τα οποία αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της,   ο φιλικός προς το περιβάλλον εξοπλισμός της και το ειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε απόλυτη συμμόρφωση με τα αυστηρά πρότυπα και τις απαιτήσεις του Υπουργείου Υγείας της Μαλαισία, και, κατά συνέπεια, βραβευμένη με TGA του Υπουργείου Υγείας της Αυστραλίας και ISO 9001. Παγκοσμίως, η εταιρεία DXN αποτελεί την μεγαλύτερη αλλά και την παλαιότερη εταιρεία Γανοδέρματος.

Η πάθηση είναι απλά το σύμπτωμα. Βοηθήστε τον οργανισμό σας, δίδοντας του την κατάλληλη τροφή, αυτός επιτίθεται στην αρρώστια.

 Τα προσαρμογόνα βότανα και συγκεκριμένα το γανόδερμα «ξεκλειδώνουν» άμεσα αυτήν τη διαδικασία, τη φυσική ίαση του οργανισμού – αυτοθεραπεία, ενισχύοντας τις 5 βασικές ομάδες οργάνων του οργανισμού με οξυγόνο, σωστή ροή αίματος, ισχυρή αντιφλεγμονώδη & αντιθρομβωτική δράση. 

Λαμβάνοντας και το κατάλληλο δοσολογικό* σχήμα προσαρμογόνων βοτάνων ενεργοποιείται ολιστικά, η αυτοθεραπεία του σώματος.

Τα φαρμακευτικά βότανα δεν  υπόσχονται θεραπεία αλλά βοηθούν το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί.

 Το σώμα μας θα φροντίσει για τα δικά του προβλήματα υγείας με την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη, η οποία μπορεί να προέρχεται από τις πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες των βοτάνων αυτών.

Ποιες είναι οι κύριες δράσεις των προσαρμογόνων βοτάνων

Γανόδερμα "Το μανιτάρι των Θεών"

Το γανόδερμα είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό μανιτάρι για την υγεία μας. Οι πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει την χρησιμότητα του στον άνθρωπο τόσο σε επίπεδο πρόληψης
όσο και σε επίπεδο ανάρρωσης.

Η γανοθεραπεία είναι μια συμπληρωματική μέθοδος αυτοθεραπείας που βασίζεται στο φαρμακευτικό μανιτάρι Γανόδερμα. . 

Το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται με την εξατομικευμένη δοσολογία του μανιταριού γανόδερμα από εξειδικευμένο γανοθεραπευτή.

Ο καταναλωτής, δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή καθώς λειτουργεί άριστα σε συνδυασμό με τα φάρμακα.

Στην συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μου για εξατομικευμένη δοσολογία και χρήση. Δοσολογία δίνεται μόνο για τα συγκεκριμένα μανιτάρια τα οποία έχω ελέγξει και χρησιμοποιώ από το 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το  γανόδερμα και όλα τα προϊόντα της DXN Pharmaceuticals, είναι συμπληρώματα διατροφής.
– Δεν αντικαθιστούν την ιατρική φαρμακευτική αγωγή, λαμβάνονται παράλληλα με αυτή.
– Δεν έχουν ουδεμία παρενέργεια για τον οργανισμό μας, λόγω τις υψηλής καθαρότητας και συμπύκνωσης. Μπορούν  να καταναλωθούν ακόμα και από μωρά και εγκύους, κατόπιν συμβουλευτικής συνεδρίας.

Τα συμπληρώματα διατροφής όπως το γανόδερμα είναι ανώτερες υπερτροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό.

Για οποιαδήποτε απορία για τα προσαρμογόνα βότανα και το γανόδερμα της DXN επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη σύμβουλο Γανοθεραπείας- Μυκοθεραπείας – Άννα Κονοβέση.

Απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και τα προσαρμογόνα βότανα. Μη καταναλώνεται προϊόντα αμφιβόλου ποιότητητας.

Αν είστε Θεραπευτής, Ιατρός ή έχετε κατάστημα με βιολογικά βότανα ή είστε influencer στα social media, μπορείτε να συμμετέχετε στο  affiliate πρόγραμμα.

Το affiliate μοντέλο είναι τόσο απλό, που Affiliate μπορεί να τελικά να είναι, ένα site με πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα, ένα forum, ένα blog ή ακόμα ένας ιδιώτης με σελίδα στα social. Ο Affiliate ή ο Συνεργάτης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε διαθέτει τη δική του διαδικτυακή παρουσία σε ψηφιακά κανάλια ή θέλει να κάνει προώθηση στο κατάστημα του ή να δουλέψει “από στόμα σε στόμα”.

Επικοινωνήστε με email μαζί μου αν σας ενδιαφέρει το affiliate πρόγραμμα και βοηθήστε και εσείς, κατόπιν εκπαίδευσης, και άλλους ανθρώπους να ανακτήσουν την υγεία τους.