Διάβασε πρώτα εδώ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τα παρακάτω αναφέρονται σε ολιστικές μεθόδους βελτίωσης της υγείας και της ποιότητας της ζωής.

Μην αμελείτε τις οδηγίες του γιατρού σας καθώς εργαζόμαστε σε συνεργασία με την δυτική ιατρική.

Σκοπός δεν είναι να εφαρμόσετε μια ολιστική θεραπεία αντί για την συμβατική ιατρική αλλά να μπορείτε να κάνετε  και ότι άλλο θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Έχοντας σπουδάσει Μαιευτική και εργαστεί πολλά χρόνια  σε Μαιευτήρια, δεν θα μπορούσα να παραβλέψω την συμβολή της ιατρικής επιστήμης στην υγεία.  Πιστεύω ακράδαντα όμως και υποστηρίζω, ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να έχει και άλλους τρόπους στην διάθεση του ώστε να έχει καλύτερη υγεία και να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τα φάρμακα.

Suitable Subheading

Βασικές Εφαρμογές

Οι συνεδρίες αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο και σε κάθε ηλικία, από νεογέννητα ως ηλικιωμένους.  Αλλά ως Μαία εστιάζω περισσότερο  στις γυναίκες που θέλουν να ενισχύσουν την γονιμότητά τους και να γίνουν μητέρες, στην πρόωρη εμμηνόπαυση και τις εμμηνοπαυσιακές γυναίκες και στις νέες μητέρες και τα παιδιά τους.

Γυναίκα -Μητέρα- Παιδί

Δείτε πως μπορουν να σας βοηθησουν οι ολιστικεσ θεραπειεσ. καντε κλικ στην εικονα

Νοητική & Σωματική Απελευθέρωση

αγχος αννα κονοβεση

Διαχείριση άγχους & κρίσεων πανικού

Bowtech

Διαχείριση πόνου

Σωματική απελευθέρωση και διαχείριση πόνου

Συστήνονται οι παρακάτω εφαρμογές. Δεν γίνονται ταυτόχρονα.

Μέθοδος Bowtech

Ολιστική μέθοδος χειροθεραπείας που δουλεύει σε όλα τα συστήματα του οργανισμού: πεπτικό, αναπνευστικό, αναπαραγωγικό, λεμφικό& ανοσοποιητικό, μυοσκελετικό κ.λ.π.

Κρανιοβελονισμός

Για την αντιμετώπιση του οξύ και χρόνιου πόνου και νευρολογικά προβλήματα.

Ενδεικτικές εφαρμογιες για

Διαχείριση άγχους & κρίσεων πανικού

Για την αντιμετώπιση και τη σταδιακή μείωση των συμπτωμάτων συνιστώνται οι εξής μέθοδοι. Οι τεχνικές αυτές μπορούν να γίνουν και εξ' αποστάσεως μέσω Zoom, Skype, Viber, Google Meeting κ.λ.π.

Ανθοθεραπεία Dr. Bach

Συναισθηματική απελευθέρωση. Οι συνεδρίες γίνονται μία φορά τον μήνα και συμπεριλαμβάνουν και το μπουκαλάκι των Ανθοϊαμάτων. Μέθοδος του Dr. Bach, Ιατρός παθολόγος, βακτηριολόγος, ερευνητής.

Mindfulness

Ασκήσεις αναπνοών και διαλογισμού για εστίαση του Νου, συνειδητό μπλοκάρισμά των σκέψεων και μείωση του άγχους. Επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος.

Neuro- Hypnosis

Θετικές υποβολές στον ασυνείδητο νου. Καθοδηγούμενη Παρασυμπαθητικοτονία (βαθιά χαλάρωση) που ενεργοποιεί τα κύματα Α και Θ του εγκεφάλου για θεραπευτικό σκοπό και επαναπρογραμματισμό.

E.F.T. | Emotional freedom

Πολύ αποτελεσματική τεχνική γαι απελευθέρωση από φόβους και άλλα αρνητικά συναισθήματα που μα ς μπλοκάρουν. Αναγνωρισμένη από την Αμερικανική Ενωση Ψυχολόγων

Το πήρες απόφαση?

Επέλεξε από το ημερολόγιο κρατήσεων την ημερομηνία και ώρα που σε εξυπηρετεί και έλα να ξεκινήσουμε τώρα.